car tuning

Вида на светлините често правят автомобилът различна от всички други. Едно от оригиналните решения за промяна на визията на колата и придаване на характерна и уникална особеност на профила е вграждането на автомобилни светлини тип „Ангелски очи”.

Метода е разработен в средата на деведесетте год. и до скоро се използваше само при стоковите модели. С напредването на технологиите и завишаването на процесите на производство, напълно е възможно да се купи отделен комплект ангелски очи, и по-късно да се инсталира на леката кола.

При избора на този вид светлини е задължително да се види възможността и съвместимостта за инсталиране на дадения модел автомобил както и с типа на фаровете, с които е снабден. Има и еднотипни ангелски очи, идеални за повече видове фарове, без да е наложително модификации и допълнително изрязване.

По естеството си ангелските очи са гривни с често разположени във вътрешната част лампички, които опасват секцията на фара. Правят се по три варианта – CCFL – ползваща студен катод, подобно на луминисцентна светлина, LED – лед крушки и RGB – нова генерация “ангелски очи”, които излъчват 2 пъти по-силна светлина сравнявана с тази на CCFL варианта. Дължината на живота е до 100000 работни часа! Излъчваната светлина е в различни цветове.

Могат да се слагат като на задните, така и на предните светлинни компоненти на автомобила. Без съмнение няма проблем дали ще бъдат използвани в секцията на мигачите или фара.

Плюс добрия дизайн ангелските очи засилват и осветяването на пътния участък, което ги прави освен украсителен и функционален елемент, подобряващ шофирането през тъмната част от деня.

Приемливата цена и сравнително простия монтаж и демонтаж на голяма част от фаровете, създават “ангелските очи” все по-предпочитан тунинг аксесоар. Перфектно решение за осъвременяване и освежаване на вашия лек автомобил.

Сайта ни: https://autopro.bg/