selfie stick

Съществуват няколко основни типа селфи стикове (пръчки за селфи):
Селфи пръчка с bluetooth опция. Тази пръчка може да се използва с iPhone или Android. Има малък бутон на дръжката, с който може да се снима.

Селфи стик, свързан с жака за слушалките на устройството. И тук също е на разположение бутон, което може да използвате, за да се снима.

Селфи стик без присъствието на основна функция за задействане дистанционно. Малка част от точно тези устройства се дават с Bluetooth дистанционно.

Съветвам ви да не използвате пръчка за селфи, която не предлага механизъм за активиране, тъй като трябва да позлвате таймера на вашия собствен фотоапарат, за да стане добра снимка. възможно е това дистанционно да бъде загубено, а и много трудно се ползва когато придържате стика.

Най-правилния избор в този случай са тези с Вариант bluetooth, още повече ако искате да си направите снимка от още по-далечно разстояние без реално да държите пръчката, например като го поставите до някоя стена.

Реалният проблем е, че може да бъде доста трудно да съчетаете мобилния си с Устройството с bluetooth, а това е много срещан наболял проблем сред потребителите. Също така не бива да забравяте да презареждате батерията на стика, като ползвате USB кабел.

Аз персонално ще избера селфи пръчка, която има кабел за слушалки, тъй като при него няма проблеми по отношение на съвместимост и зареждане. Зарядът които идва от жака за слушалки, позволява на потребителя да използва бутончето. Макар че споменатия не е от най-високотехнологичните, е доста полезно. А и също така без съмнение няма да ви направи проблеми и да Ви арестуват в Южна Корея. Въпреки това именно тези пръчки за селфи са по-евтина опция в сравнение с тези с Bluetooth опция.

Посетете ни: стъклени протектори