women shirts

Дългото обикаляне по магазините Ви е писнало до безкрай? Вие имате нужда от чисто нова женска ризка и не сте в състояние да си подберете модел, добър за Вас? А това са няколко практични съвета как ефективно да сторите подходящия избор.

Комбиниране с панталони: в този случай разполагате с няколко различни варианти според дизайна на панталона. Ако случайно панталона е тесен, тип клин или вид цигара ризката също е хубаво да е прилепнала или стегната като модел.

В случая е възможно да е разнообразена с оригинален аксесоар в случай, че дадената риза е по-скромна и точно така да допринесете и акцент в облеклото си. В случай, че панталоните са широки като кройка несъмнено използвайте широчка риза. Точно това комбиниране е подходящо за дами с големи мерки.

Комбинация на пола с ризка: Заради доста разнообразните кройки на поли щем не щем хубаво е да вземем предвид и ризата с тях. Основното и най-важното правило в случая/ както беше и при панталоните/ важи и в този случай – прилична, вталена кройка пола плюс същия модел риза. Пола тип молив и прилепнали поли е необходимо да се комбинират именно с ризка по тялото да не стане асинхрон в общата визия. Относно цветовете няма от какво реално прекалено много да се притеснявате – черна пола до коляно е възможно да се комбинира реално с всеки един цвят дамска риза. В последно време модерни са леко цикламените нюансите както и отделните багри на бордо цвят. Ако пък не Ви се рискува си изберете класическият вариант – бяла риза и черна пола.

Женската риза се вписва също така хубаво в комбиниране и с костюмче от 2 компонента – комбиниране от жакет и панталон или пола. Повечето жени го харесват като ежедневен офисен костюм особено за ежедневни контакти с партньори и клиенти.

Друг приятен трик, можещ да се приложи е използването на допълнителни принадлежности. Една прекрасна брошка, шал или даже по скромно колие е в състояние да разчупи Вашият Изглед и ако сте с да кажем едноцветен модел ризка.

Не ви е необходимо да имате бая нюанси ризки в този случай, а само правилният аксесоар. Но ако кройката е по свободна безпроблемно използвайте брошка или пък съвсем друго бижу с нескъпоценно камъче като пример. За по-втален вид носете шарени шалчета за да придавате нужното внимание именно върху разчупващия модела спомагателен елемент. Така с няколко различни цветове ризки и няколко много внимателно подбрани елемента спокойно можете да сътворите десетки варианти без да инвестирате много пари. последна препоръка – правете опити. Не си поставяйте вие сами норми за вида ви. Обкръжаващите ви ще отбележат усилието Ви и ще сте оценени подобаващо.

Може да продължите: дамски потници онлайн