architectureНе един си мечтае за вила на брега на морето, палат или пък просторна къщичка от мечтите си, но не всеки един от нас би могъл да си позволи това. Въпреки това има различни варианта, благодарение на които поне да се приближите до дадената мечта като добавите различни удобства към съществуващото ви имущество, без това да намали сметката Ви в банката, но пък ще покачи сумата на апаратамента Ви.

Доста мъже и жени в сега извършват работни дейности по своите собствени имущества и ги превръщат в дизайнерски дом. Точно това са хора, които не държат да разполагат с много площ в апартамента си, но се стремят той да се преустрои в разкошен такъв. По конкретния метод се спестяват пари и в същото време добавят цена на имотите си.

Последни тенденции в хубавите жилища: Всеки един, който би желал да преустрои апартамента си в по-хубав би се поинтересувал точно какви са тенденциите в този тип жилища. Ето и няколко:

Баня
Една от тенденциите е да притежавате в банята си джакузи. Какво в действителност е мокро помещение? Дори само по себе си името издава значението, а именно там, където изтича вода. Ако сравним с това да очаквате да се напълни ваната ви с вода или да се стопли напълно хубаво, то адски по-рационално ще бъде да получите добре благодарение на струите вода на джакузито. Все пак можете спокойно да имате и вана, но джакузито е по-хубавия вариант. Що се отнася до душове и вани, налице са значителен брой варианти за изработка с камъни или изработени ръчно.

Настилките
Висококачествените покрития включват много разнообразни текстури. Стените, пода и тавана са точно така важни за лъскавия облик на апартамента. Изборът на есетсвени материали като стъкло, камък и дърво са доста популярни тенденции в индивидуалните имоти. Това върви ръка за ръка с новостите да се вливат усещания вътре, отвън в дома и обраното. Сякаш всичко се слива, за да се изгради едно наистина естествено усещане.

Малките детайли
Цялото внимание на малкия детайл е изключително важна част от индивидуалните луксозни домове. Предметите в банята и останалите стаи, също и останалото обзавеждане са били под внимание при изготвянето на вътрешно и външно боядисване. Големите стаи са не само комбиниране от различни стаи, но притежават последователност при похвата, даже и ако се отанся за облицовки и материали. Гамата се избира в рамките на само една палитра, а даже и осветлението се подбира сходно, за да се развие усещане за сливане.

За повече информация: виж тук