silver jewelry

Жените от целия свят харесват да носят накити от сребро и сребърни обеци от хиляди години насам. Страстта по среброто е факт и тенденция тя да прекрати липсва. Обаче защо е така? Реалност е плюс това, че златото и платината несъмнено са чудесни благородни метали, но все пак те са и значително по – претенциозни, като говорим за комбинация с дрехи. Съвсем възможно е много лесно да се комбинират с най-различни официални тоалети, облекла за офис и дори по-лежерни, но спретнати дрешки за барове и дискотеки примерно. Като цяло бижуто от сребро е нежно и дава повече женственост на жената. Сребърни обеци се спускат по прекрасен и елегантен начин по женската шия, а това ги прави в реално желани от нежните половинки принадлежности за разхубавяване и даване на повече красота. В наши дни се забелязва често наклонността все повече известни персони да залагат на бижута от сребро за сметка на злато и платина, защото чрез среброто няма начин да се изложат на важния прием например.

ако става дума до съхранението на този благороден метал, то не е въобще сложно. Едно наистина от главните неща е никога сребърни обеци, бижута и накити да не се оставят на директна светлина от слънцето или да са оставени на домашно осветление. Необходимо е да се слагат на тъмно, сухо и студено място. Удачно такова е ракличката ви за скъпоценности. Пряката светлина допринася за затъмняването на този метал, а никоя дама би желала да носи сребърни обеци, които са потъмнели и не издават женственост и прекрасен стил.

Пречистването на среброто става само и единствено с кърпа за сребърни бижута. Кухненската хартия като пример може и да ви изглежда прекрасен начин за пречистване на бижута от сребро, но е нужно да знаете, че даже тя е твърде груба и е възможно да направи драскотини. Никога не чистете и не драскайте бижутата от сребро с вашите нокти.

Преоразмеряването и гравирането на бижуто от сребро също са една от причините наистина много дами да се доверяват именно на сребърни обеци, а не на такива от друг благороден метал. Причината е, че бижуто от сребро се деформира на много по-малка температура, а обработването му е много по-лесна.

Прочетете пълната информация: кликни тук